Vintage Artistry Sunburst-valokuva-albumi

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä (1 paikka jäljellä)
Hinta
69,00€
Aloita

HINTA SISÄLTÄÄ KURSSIPAKETIN, jossa mukana kaikki albumin kokoamisessa käytettävät materiaalit valokuvia lukuunottamatta.
Kurssipaketti toimitetaan Postin Pakettina, toimitusaika useimmiten 1-4 arkipäivää.
Mikäli sinulla on jokin toive paketin noutopaikasta, kerro se kassasivun kommenttilaatikossa.

Kurssin ensimmäinen video (Tervetuloa) on kaikkien katsottavissa.

Kurssi sisältää 12-sivuisen albumin kokoamisen omina videoinaan/oppitunteinaan. Näin yhdestä videosta ei tule uuvuttavan pitkä ja sinun on helpompi tehdä vaikka yksi vaihe/sivu kerrallaan eteenpäin. Löydät myös helpommin kohdan, johon aiemmin jäit ja pääset sujuvasti jatkamaan albumia eteenpäin. Toki halutessaan ja aikataulujen periksi antaessa voit vain klikkailla eteenpäin ja toteuttaa koko urakan yhteen kyytiinkin. Kokonaiskestoaika kurssilla reilu neljä tuntia.

Käytetyt materiaalit sisältyvät kurssipakettiin, mutta jotain juttuja tarvitset omasta takaa:

-liimaa
-paperileikkuri ( selviät saksilla ja viivoittimellakin, ellet leikkuria omista )
-pinsetit ( halutessaan )
-merkkauskynä ( jos haluat kohdistusmerkintöjä tehdä, ei välttämätöntä )
-nuuttauslauta ( tai jokin puikko ja viivoitin, ellet nuuttauslautaa omista )


Kurssikitti on 49&Marketin valmis albumipakkaus, mukana kuvalliset ohjeet, tekstit kuitenkin englanniksi. Luonteeltaan kurssi on enemmänkin craft-along eli askarrellaan yhdessä-tyylinen. Kurssi sopii mainiosti aivan aloittelijoillekkin, mitään erikoisvälineitä tai vaativia tekniikoita kurssilla ei käytetä. Halutessaan sivuja voi kuitenkin viedä eteenpäin oman luovuuden mukaan.

Kurssin jokaisen osion/oppitunnin alalaidassa on kommenttiboksi, johon voit kirjata kysymyksiä kurssittajalle. Aina saa kysyä ja pitääkin kysyä, jos jokin jää mietityttämään.

Kurssittajana tässä kokonaisuudessa Heidi Autio / Heidin Korttipaja

Kurssipaikkoja rajoitettu määrä tuotesaatavuudesta johtuen. Kurssi jää näkyviin sinulle ostettuasi sen Omat kurssit-sivulle ( näkyy vain sisäänkirjautuneena ), vaikka poistuu myynnistä. Aikaa albumin kokoamiseen siis on runsaasti!