Tartu hetkeen – kaksipuolisen tarrakalvon mahdollisuudet

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
14,90€
Aloita

Tervetuloa kaksipuoleisen tarrakalvon maailmaan!
Tällä kurssilla tutustutaan tähän tarttuvaan materiaaliin ja käytetään sitä erilaisissa tekniikoissa.

Kurssin ensimmäinen video (Tervetuloa) on kaikkien katsottavissa, siinä myös lisätietoa kurssin sisällöstä.

Kurssi koostuu seitsemästä tekniikkavideosta sekä ekstravideosta, jossa käytän aiempia tekniikoita art journal -aukeamaan. Videoiden järjestys on ajateltu niin, että ne etenevät perusteista vaativampiin tekniikoihin. Itse toteutan tekniikat tageihin, mutta sinä päätät, millä formaatilla ja miten niitä kokeilet vai katsotko osasta vain videot. Muutamasta tekniikasta on myös pari vaihtoehtoa, joista voit halutessasi tehdä vain toisen tai yhdistellä tekniikat samaan. Yhteensä kurssilla syntyy kymmenen tagia.

Kaikista projekteista löytyy materiaalilista. Listassa on suluissa mainittu videolla käyttämäni tuote, josta pystyt tarkistamaan esimerkiksi musteen värin tai koristeen valmistajan. Nämä eivät siis missään nimessä ole pakollisia tuotteita, vaan käytät omassa työssäsi juuri sinulle mieluisia tuotteita ja värejä! Kannattaa myös katsoa videolta, miten tuotetta on käytetty – saattaa nimittäin olla, että olen käyttänyt esim. mustetta vain taustan työstämiseen ja voit sen sijaan tehdä taustan vaikka kuviopaperista.

Kurssi on kaksipuoleisesta tarrakalvosta ja sitä olen itse tekniikoissa käyttänyt, mutta useamman tekniikan pystyy toteuttamaan myös leveällä kaksipuoleisella teipillä, varsinkin jos työstät pienempiä projekteja. Myös saumojen tekeminen, palasten jatkaminen on mahdollista, mutta siitä enemmän projektissa 2.

Kurssin jokaisen osion/oppitunnin alalaidassa on kommenttiboksi, johon voit kirjata kysymyksiä kurssittajalle. Aina saa kysyä ja pitääkin kysyä, jos jokin jää mietityttämään.

Kurssittajana tässä kokonaisuudessa Riikka Kovasin / Paperiliitin

Lämpimästi tervetuloa kurssille!