Maisema kirjassa

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
19,90€
Aloita

Tervetuloa kurssille taideaskartelun ja mixed median maailmaan!

Tällä kurssilla opetan tuunaamaan ja koristelemaan vanhan käytöstä poistetun kirjan niin, että siitä tulee upea kolmiulotteinen taideteos. Aloitamme kurssin oman maisemasi suunnittelulla ja siitä etenemme pikku hiljaa kohti valmista teosta. Opetus etenee hitaammin kuin minun kursseillani yleensä, ja annan kohta kohdalta paljon erilaisia ohjeita, joista voit valita juuri sinun projektiisi sopivat asiat. Kurssin edetessä saat myös paljon tietoa erilaisista “mömmöistä” eli mediumeista ja kuinka niitä voi mixed mediassa käyttää. Nyt siis saa pyyhkiä pölyt kaikista maali- liima ja efektipurkeista, joita kotoa löytyy.

Tarvitset työtä varten ainakin:

  • vanhan kirjan
  • mattoveitsen tai askarteluveitsen
  • liimaa ja/tai vähän paksumpaa gel mediumia
  • kuumaliimaa
  • koristeita oman maun mukaan
  • gessoa tai akryylimaaleja, myös vesivärit käyvät jos akryylimaalia ei ole.
  • pienet rautalanka led-valot, joissa on mahdollisimman pieni patteripesä

Kirjaan voi maiseman sijasta laittaa myös hääkuvan, lapsenlapsen kuvan tai kirjan voi rakentaa jonkun tietyn teeman ympärille esim. joulu, halloween, ystävänpäivä – vain mielikuvitus on rajana. Olen tehnyt itse kirjoja kaksi, joiden avulla esittelen lähes erilaisia toteutusmahdollisuuksia. Ohjeet etenevät hyvin yksityiskohtaisesti ja kurssi sopiikin sekä vasta-alkajalle että pidempään askartelua tai taidetta harrastaneelle.

Jokaisen kurssiosion alla on kommenttiboksi, johon voit jättää minulle kysymyksiä. Kurssikokonaisuus on nähtävissä ainakin 12kk, joten sinulla on hyvin aikaa tehdä oman teoksesi ja tietenkin nauttia tästä taidematkasta täysin siemauksin!

Terveisin

Sari Kauppila

Sari´s Artsy Corner / @sari_k_