Kuva kertoo tuhat sanaa – kuvansiirtoa monella tapaa

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Ilmainen

Tervetuloa tutustumaan kuvansiirtoon! 

Tällä kurssilla siirretään laserprintattuja kuvia eri tekniikoilla erilaisille pinnoille. Kurssi käy läpi erilaisia aineita kuvan siirtoon ja toivottavasti herättelee kokeilemaan kotoa löytyviä mediumeja tässä tekniikassa. 

Kurssin ensimmäinen video (Tervetuloa) on kaikkien katsottavissa, siinä myös lisätietoa kurssin sisällöstä.

Kurssi koostuu kahdeksasta tekniikkavideosta sekä ekstravideosta, jossa käytän aiempia tekniikoita art journal -aukeamaan. Videoiden järjestys niputtaa saman tyylisiä tekniikoita peräkkäin, alkaen omasta suosikistani kuvansiirtoon. Jokaisessa tekniikkavideossa näkyy yksi kuvansiirto ja lopuksi on kuva valmiista projektista. Siirrän kuvia tekniikasta riippuen joko MDF lasinalustalle, puupalalle tai paksulle tägille. 

Jokaisen videon yhteydessä on materiaalilista. Listassa on suluissa mainittu videolla käyttämäni tuote, josta pystyt tarkistamaan esimerkiksi maalin värin. Suuresta osasta tuotteita on olemassa vaihtoehtoja eikä kaikkia erilaisia tarvikkeita tarvitse olla. Kurssin ajatuksena on tarjota vaihtoehtoja, joista voit valita omaa silmääsi miellyttävät tekniikat.

Kurssin jokaisen osion/oppitunnin alalaidassa on kommenttiboksi, johon voit kirjata kysymyksiä kurssittajalle. Aina saa kysyä ja pitääkin kysyä, jos jokin jää mietityttämään.

Kurssittajana tässä kokonaisuudessa Riikka Kovasin / Paperiliitin

Lämpimästi tervetuloa kurssille!