Ajan rattaat – assemblaasi itse tehdyllä ruostepastalla

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Ilmainen

Mitä saadaan, kun yhdistetään mixed media tehokaksikko gel medium ja gesso ajan rattaisiin ja ruosteeseen? Kaunis kolmiulotteinen assemblaasi!

Tällä kurssilla rakennetaan kittiä käyttäen kolmiulotteinen assemblaasi. Suuri osa tarvittavista tuotteista löytyy kurssin tarvikepakkauksesta, mutta muutamia juttuja tulee omista varastoistasi. Työhön tarvitset valkoista gessoa ja vahvaa gel mediumia sekä askarteluliimaa. Lisäksi tarvitaan vanhoja kirjansivuja, nappeja ja palan aaltopahtvia taikka pahvilaatikkoa. Näiden mainittujen lisäksi voit liittää työhösi lisäkoristeita tai vaikka vaihtaa värit kokonaan. Voit halutessasi myös tehdä yhden rattaan kurssitarvikkeilla ja toisen omillasi, ihan toisissa väreissä. Työvälineistä tarvitset valikoiman siveltimiä, palettiveitsen tai vastaavan, sakset sekä kukkatikun tai kynän.

Kurssin ensimmäinen video (Tervetuloa) on kaikkien katsottavissa, siinä myös lisätietoa kurssin sisällöstä.

Kurssi koostuu kolmesta videosta. Videoiden väliin on ajateltu pidempi kuivumistauko. Projekti sopii mainiosti aloitteleville sekatekniikasta innostuneille, mutta siitä löytynee jotain uutta myös pidempään harrastaneille.

Kurssin jokaisen osion/oppitunnin alalaidassa on kommenttiboksi, johon voit kirjata kysymyksiä kurssittajalle. Aina saa kysyä ja pitääkin kysyä, jos jokin jää mietityttämään.

Kurssittajana tässä kokonaisuudessa Riikka Kovasin / Paperiliitin

Lämpimästi tervetuloa kurssille!